Staby Skoles Venner


Staby Skoles Venner er en lille forening, der via forskellige aktiviteter skaffer penge, der er med til at gøre hverdagen lidt sjovere for børnene i vores daginstitution og på vores folkeskole.
 Vi har de seneste 10 år skaffet mere end kr. 100.000 og har bl.a. støttet.

  • Tilskud til ”Bornholmertur” (hvert andet år)
  • Busser til diverse arrangementer
  • Multibane i skolegården
  • Nye legeredskaber til børnehaven
  •  Is på de varme dage og meget mere
  • Alene sidste år støttede vi med mere end kr. 40.000 bl.a. med midler søgt hjem gennem fonde. 

Har I noget gammelt jern vi må få?


Vi har tre jerncontainere til at stå i vores lokalområde. Den ene står på Landsbyvænget i Staby v. den gamle foderstof. Den anden står ved siden af genbrugspladsen i Sdr. Nissum og den sidste står på havnen i Thorsminde. Indtægten fra salget af jern går 100% til børnene og har det seneste år givet mere end kr. 15000. Så har I noget gammelt jern – smid det meget gerne i en af containerne.

Vi har altid plads til flere medlemmer
I øjeblikket har vi ca. 60 medlemmer, der allerede har støttet os med kr. 100 (årligt kontingent). I kan enten tilmelde jer med at betale kr. 100 via mobilpay til nummer 2485 4830 (skriv SSV) eller overføre til vores konto: 7670 – 0001778559

Hvis I sender en mail til stabyskolesvenner@gmail.com med jeres mailadresse, så opretter vi jer gerne på vores mailliste og så kan vi sende jer lidt nyheder og anden spændende info. Max 3-4 gange årligt. 


På forhånd tak for interessen for vores forening.


Bestyrelsen for Staby Skoles Venner
Henning Winther
Henrik Olesen
Henrik Paakjær
Annika Mårtensson